taxa transport: 19 lei

 

 

Face cu ochiul la oferta "1+1 GRATIS" cumperi 1  produs cu pretul afisat si ai inca unul CADOU, la alegere din aceeasi pagina. 

Daca alegi 2 produse cu pret diferit din oferta "1+1 GRATIS", se scade jumatate din fiecare pret

CONTACT

ofertelenjeriipat@gmail.com
0740000133
scrieţi-ne
comenzi on-line: non-stop
comenzi tel.: luni-vineri: 9.00-19.00

Noutati

arr3mai ieftin de atat nu se poate! alege din oferta "de la 15 lei/buc." ...

 


conditii comerciale
Condiţii comerciale

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii; de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. VipTacsaFam SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

VipTacsaFam SRL pune la dispozitia Utilizatorilor, prin publicarea pe site, clauzele stipulate in prezentele termene si conditii, iar accesarea, inregistrarea si utilizarea Site-ului presupune luarea la cunostinta in prealabil a prezentelor prevederi, motiv pentru care nu poate fi invocata de care Utilizator necunoastererea acestora.

Site-ul www.oferte-lenjeriipat.ro este detinut si administrat de catre societatea VipTacsaFam SRL, cu sediul in mun. Bucuresti, sector 1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40 /6572/2014, CUI 33234741.

VipTacsaFam SRL respecta legislatia romana in vigoare pentru vanzarea produselor on-line.

Conf.OUG 34/2014, art. 2-definiţii, următoarele expresii şi termeni se definesc după cum urmează:

“1. consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;

2. profesionist - orice persoană fizică sau juridică, publică sau privată, care acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale în legătură cu contractele care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe de urgenţă, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia;

3. produs - orice bun corporal mobil, (…)

5. contract de vânzare - orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plăteşte sau se angajează să plătească preţul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât şi servicii;

7. contract la distanţă - orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

10. suport durabil - orice instrument care permite consumatorului sau profesionistului să stocheze informaţii care îi sunt adresate personal, într-un mod accesibil pentru referinţe ulterioare pentru o perioadă de timp adecvată, în vederea informării, şi care permite reproducerea neschimbată a informaţiilor stocate;

15. contract auxiliar - un contract prin care consumatorul obţine produsele sau serviciile care fac obiectul unui contract la distanţă sau al unui contract în afara spaţiilor comerciale, iar aceste produse sau servicii sunt livrate, respectiv prestate de profesionist sau de o parte terţă, pe baza unui acord între partea terţă respectivă şi profesionist.”

Recepţionarea mărfii.

Livrarea mărfii se realizează în termen de max.7 zile lucrătoare de la data primirii si acceptarii comenzii. Costul de expediere pentru fiecare comandă apare ca pozitie separata pe factura care se emite catre consumator. Indiferent de numarul de produse care apar pe factura, transportul apare o singura data!. Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen care va fi anuntat clientului, inainte de prima expediere. În acest caz, costurile de expediere se vor încasa numai o singură dată, la livrarea principală a mărfii, chiar dacă comanda se va realiza în mai multe rânduri. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă. Preţurile sunt afisate  în lei şi conţin TVA (dupa caz).

Garanție.

Produsele pe care le comercializam sunt noi, in ambalaje originale, provin din surse autorizate si beneficiaza de garantie, emisa de catre producatorii initiali, conform legislatiei in vigoare.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate informatiile si elementele continute de Site, cum sunt imagini, descrieri, texte, grafica si optiuni de navigare (cu exceptia imaginilor si denumirilor produselor comercializate, care sunt proprietatea producatorilor) sunt proprietatea intelectuala a VipTacsaFam SRL sau a colaboratorilor in prezenta activitate, si sunt aparate de legislatia privind drepturile de autor si drepturile conexe.

Limitarea raspunderii

VipTacsaFam SRL nu raspunde de problemele aparute din cauza folosirii unor browsere incompatibile cu Site-ul, nici de problemele tehnice ale utilizatorilor care se datoreaza functionarii defectuoase ale dispozitivelor (termen care include sisteme desktop, laptop, tablete, telefoane mobile, televizoare sau orice alt aparat cu conectivitate la internet) folosite de Utilizator sau a conexiunii lor la internet.

De asemenea, VipTacsaFam SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru continutul site-urilor ale caror link-uri pot aparea din timp in timp pe site, raspunderea, in acest caz, apartinand in totalitate site-uri-lor respective.

Raspunderea cu privire la produse

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul nostru, dar si pentru produsul in sine, revine producatorului direct al produsului respectiv, care a pus la dispozitia noastra aceste date si marfa respectiva.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. VipTacsaFam SRL are obligatia de a informa consumatorul despre lipsa produsului contractat in termen de 5 zile, iar in cazul in care plata s-a efectuat in avans (conf.negocierii dintre parti)  sa ramburseze suma incasata in termen de 20 de zile; ne rezervam dreptul de a propune consumatorului un produs similar.

Toate produsele sunt insotite de awb de expediere (intocmit de firma de curierat) si factura fiscala.

Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA, daca este cazul, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita minima a comenzii.

Limitarea raspunderii pentru livrare

VipTacsaFam SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi, cum ar fi: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun accord si confirmat de client, comanda se considera anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, daca se reactualizeaza comanda.

Conditii de plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se face la livrarea produselor, adica retur la primirea coletului, prin curier sau Posta. VipTacsaFam SRL poate solicita plata produselor in avans in anumite cazuri, prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre VipTacsaFam SRL pe adresa de e-mail ofertelenjeriipat4@gmail.com, livrarea urmand sa se faca ulterior platii.

Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera. VipTacsaFam SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alta forma de spam. Firma noastra nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri

Societatea VipTacsaFam SRL nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari; nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul nostru.

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate de noi se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.

VipTacsaFam srl este operator de date cu caracter personal Nr.36278.

MjEyO