taxa transport: 19 lei

 

 

Face cu ochiul la oferta "1+1 GRATIS" cumperi 1  produs cu pretul afisat si ai inca unul CADOU, la alegere din aceeasi pagina. 

Daca alegi 2 produse cu pret diferit din oferta "1+1 GRATIS", se scade jumatate din fiecare pret

CONTACT

ofertelenjeriipat@gmail.com
0740000133
scrieţi-ne
comenzi on-line: non-stop
comenzi tel.: luni-vineri: 9.00-19.00

Noutati

arr3mai ieftin de atat nu se poate! alege din oferta "de la 15 lei/buc." ...

 


confidentialitate
Confidentialitate

VipTacsaFam srl este operator de date cu caracter personal Nr.36278.

Ca urmare a intrarii in vigoare a Regulamentului U.E. nr. 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (in vigoare dupa 25 mai 2018), dar si in concordanta cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, firma VipTacsaFamSRL garanteaza si pe aceasta cale ca respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la utilizatorii serviciilor noastre.

In temeiul art. 13 al Regulamentului UE 2016/679 (“GDPR”) și a Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal, detaliem respectarea legislatiei prin urmatoarea Nota de informare:

Operatorul de prelucrare a datelor cu caracter personal:
Societatea VipTacsaFam SRL (denumită în continuare, “Firma” sau “Operator”), în calitate de Operator va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu dispozițiile legale incidente în domeniul protecției datelor cu caracter personal, precum și in conformitate cu prevederile prezentei note de informare.
Nr. Reg. Com.: J40/6572/2014
C.U.I.: 33234741
Sediul: Bucuresti, sector 1
Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal (RPD) numit de către Operator poate fi contactat la următoarea adresă de e-mail: mega4vip@gmail.com
 
Ce informatie este colectata si Scopul 
Datele personale prelucrate de către Operator sunt:
-numele si prenumele
-domiciliul
-adresa email personala sau profesionala
-număr telefon personal sau profesional
-datele contului bancar, in situatia in care cval produselor comandate sau cval returului se face prin cont bancar
In sensul prezentei Note, colectarea informatiilor personale de la dv este o necesitate pentru buna desfasurare a procesului de achizitionare si, respectiv, facturare, a produselor achizitionate de pe site-ul nostru.
 
Cine are acces la informatia colectata de la dvs.
VipTacsaFam SRL transmite datele dumneavoastră cu caracter personal doar firmelor subcontractoare, respectiv  firmelor de curierat cu care are contract comercial de colaborare, in vederea finalizarii traseului: comanda - expediere colet - incasare cval marfa - virare in cont colector - plata servicii curierat

NU transmitem datele dv personale catre terte retele de publicitate sau catre alte persoane, firme sau site-uri.

VipTacsaFam SRL nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa selectati “log off” / “sign out” din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.
VipTacsaFam SRL nu inchiriaza, vinde sau imparte informatii cu caracter personal care va vizeaza catre alte persoane sau site-uri nepartenere si nu va dezvalui niciun fel de informatie identificabila personal despre utilizatorii sai catre terte parti.

Perioada de pastrare a datelor dv cu caracter special 

Datele dv cu caracter personal necesare indeplinirii contractului de vanzare-cumparare vor fi pastrate conform principiilor de necesitate dar si conform normativelor legale, respectiv legilor contabilitatii romane.

Pentru orice sugestii, comentarii sau neclaritati privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati pe ofertelenjeriipat4@gmail.com

Zjc1M