taxa transport: 19 lei

 

 

Face cu ochiul la oferta "1+1 GRATIS" cumperi 1  produs cu pretul afisat si ai inca unul CADOU, la alegere din aceeasi pagina. 

Daca alegi 2 produse cu pret diferit din oferta "1+1 GRATIS", se scade jumatate din fiecare pret

CONTACT

ofertelenjeriipat@gmail.com
0740000133
scrieţi-ne
comenzi on-line: non-stop
comenzi tel.: luni-vineri: 9.00-19.00

Noutati

arr3mai ieftin de atat nu se poate! alege din oferta "de la 15 lei/buc." ...

 


» cum cumpar?
Nimic mai simplu pentru a cumpara de la noi; urmeaza pasii:

VipTacsaFam srl este operator de date cu caracter personal Nr.36278.

Alege produsele: Cu un singur click pe produsul dorit intri in descrierea detaliata a produsului, unde poti vizualiza specificatiile produsului, pretul, disponibilitatea, garantia.

Adauga produsul in cos: Cu un singur click pe butonul "CUMPARA" produsul este adaugat in cosul tau de cumparaturi.

♣ Poti cauta si cumpara alte produse cu un click pe butonul CONTINUA CUMPARATURILE” care se afla in partea stanga-jos, in cos.

♣ In orice moment poti sa vizualizezi cosul, folosind butonul "Cosul meu" din partea dreapta-sus a paginii.

♣ Finalizeaza comanda: In cosul de cumparaturi poti vizualiza toate produsele cumparate de tine, poti modifica cantitatea acestora sau poti sterge produsele pe care nu le mai doresti. Cu un singur click pe  COMANDA ai finalizat cumparaturile.

♣ Urmeaza completarea datelor personale, necesare pentru factura, dar mai ales, adresa unde doresti sa-ti trimitem produsele.

Atentie! Produsele comandate vor fi trimise exact pe adresa completata la acest modul (indiferent unde vei dori sa primesti coletul: acasa, la serviciu…).

Optional, va trebui sa te loghezi (daca esti deja clientul nostru) sau sa te inregistrezi – sa creezi cont (daca esti client nou).

In cazul in care aveti nelamuriri, puteti adresa orice intrebare pe adresa: ofertelenjeriipat4@gmail.com sau la telefon: 0740.000.133; va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

NTc5Y